updating from vista to windows 7 - Video sek datin


Video sek datin-69

kengkawan…tahniah sape yg dapat kat tmpt yg diingini…sape yg dpt kat tmpt bukan pilihan tu, terima jer dgn hati yg tbuka…sy yakin semua dpt jd cikgu yg tbaik nanti walaupun dihantar kat mane2 pun…eii, gembiranyer sy sebab dapat balik ke tmpt asal…SARAWAK, I’M COMING…:-) alamak, nampak gaye jadi warga KL le ni.n sod,ko ingat tak ilmu menyumpit yang aku ajor kat ko..gunakanlah sebaik mungkin ilmu tu.perlu.guru nazir.. cuma nak pesat dengan mazlan ja pi sana jagan duk songkak sudah hai seronoknya geng2 sabah…mentang2lah korang ramai…sumpit2 plak…apa2pun tahniah untuk sema….mazlan tahniah pasal tercapai juga cita2 nak pergi sarawak…he.. geng Sabah, Sehingga jun 2008, terdapat lebih kurang 1064 buah sekolah rendah kerajaan dan bantuan kerajaan di sabah. sakit tol duk KL ni, g skolah bdak2 dgil & terlebih pandai, mak bpa lebih bkuasa, cikgu cikgi bpuak2, sekolah plak dlm pemantauan kmenterian sbb result xm merosot truk. buat geng2 kat kl, speaking London la nanti yer…yes, no, orait, thank you…

bila le dpt jumpa lagi weiiiiiiiiii nampaknya ada jgkla pengganti hang tuah kat melaka.x sangka plak im the choosen one.anyway,,gudlup cgu suhan saya tujukan ucapan selamat berjauhan drp yg tersyang..pepun rzki ada kat mana2. bg kasim jgn sedih plak…masih bujang pergi merantau dulu…aku lagi sedih terpaksa tinggal laki dan anak tersayang…uwaaaaaaa uikh..fakhrul, bsemangatnyer nk g sana…hehe, jgn2 ada jodoh org sane kot.;)kak lazini, jgn sedih2 ye, johor ngan kl x jauh la kak, tiap2 minggu leh balik kan…huhu, lamanyer nk tggu surat.mana la dpt nanti…:( wah, fakhrul, bersemangatnya nak gi sabah…sabar ye fakhrul, xkan lari gunung dikejar.. babai kawan2…pnjang umo murah rezki kta akan jumpa lagi…… Aku harap, sumer geng2 Sabah dapat selalu buat reunion.. yea…itu dia semangat budak2 yg nk g Sabah…harap2 cintailah Sabah ye…ermm, mana la c Mazlan ni??? sumber : Ren08_nanti tengok2 la sekolah mana korang kena, siap ada no telefon lagi bagi sekolah yg ada kemudahan telefon. Nak bagi tahu sikit gak, harap sedia ye bagi yang dapat kat PPG Sandakan, Sandakan terbahagi kepada 3 bahagian PPD iaitu PPDG Sandakan, PPDG Telupid dan PPDG Beluran. apa2 pun, sabo jer la, itu la cabaran kita sebagai guru Malaysia… 🙂 Sukacita dimaklumkan, kami org Sabah dah sampai ke Sabah.

Wat kawan aku Kassim, Jeff harap ko dapat terima keadaan yang serba kekurangan nanti ok seandainya dihantar ke kawasan yang TIDAK DIINGINIKAN ok. ANGGAP APA YANG BERLAKU INI ADALAH SEBAHAGIAN DARI CABARAN HIDUP DAN KENANGAN MANIS ANDA MASA MUDA.

Wat Kak Asiah, (Memori Daun Pisang) Jeff bukan nak kutuk ye tapi tol apa.

hahaha…kata nk sumpit mazlan kat cni…mana sumpitnyer??? 🙂 selamat mjd org ulu ye buat geng2 sabah yg kat kat ulu2 sana…x lama lg musim…nanti penuh ngan buah la kat umah nanti…